Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
5902596671990
Zapytaj o produktProdukt chwilowo niedostępny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
suplement diety
Vilcacora, to nazwa wymyślona przez Romana Warszewskiego (dziennikarza i pisarza, autora wielu książek, w tym kilku bestsellerów), którą zaczęto się posługiwać od 1999r. Zgodnie z systematyką roślin łacińska nazwa to Uncaria tomentosa, czyli Czepota puszysta. Roślina ta pochodzi z Andów. W naturze jest pnączem (lianą) dorastając do 60 m długości. Wytwarza pazurkowate ciernie.
Nazwa Vilcacora składa się z dwóch członów, tj.: „Vilca” lub „Villca” – oznaczającego w języku keczua coś świętego, boskiego oraz ze słowa „cora” – nawiązującego do słowa w języku keczua – roślina. Nazwę Vilcacora można zatem tłumaczyć jako „święta roślina”. Indianie Keczua – w związku z jej niebywałymi właściwościami – roślinę tę rzeczywiście uważali za świętą. WILCAKORA
Dzięki cennym właściwością vilcacora zyskała na świecie dużą popularność i wykorzystują ją już nie tylko mieszkańcy Peru. Możemy ją z powodzeniem stosować w celu wspomagania naszego układu immunologicznego, wspomagania przemiany materii, w celu dodania wigoru, Vilkacora
Więcej o Vilcacora przeczytasz tutaj:
Skład:
Uncaria tomentosa 99,8%
Sposób użycia:
2 razy dziennie po 25 ml około pół godziny przed posiłkiem.
Przed użyciem wstrząsnąć. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Sok może się nieznacznie różnić kolorem i smakiem w zależności od partii.
Po otwarciu spożyć w ciągu 21 dni, przechowywać w lodówce.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.Produkt nie może być stosowany jako substytut prawidłowo zróżnicowanej diety. Produkt niewskazany dla kobiet w ciąży i karmiących.
Przechowywanie:
Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci
Zawartość netto:
500 ml.
Producent:
EkaMedica , POLSKA